Главная » Пресс-релизы » 20-10-2014 » АнтиШок для бізнесу. Як вивести бізнес зі стану "шоку" та швидко покращити фінан...
Сегодня 19 февраля 2018 года
  Пресс-релизы
  MBA программы
  Бизнес-школы
  Профессиональные программы и сертификации
  Книги
  О проекте
  Фотоальбом

На сайте

Мы читаем
Журнал "Offshore journal" №7-8"2004
80 стр.

NEWS/Новости POLITISC/Политика

• Военные в современной мировой политике: конец эры военн...

Основы управленческого учета
    112 стр. Понятие «управленческий учет» имеет различные толкования, однако основным предназначением упра...

Пресс-релизы

АнтиШок для бізнесу. Як вивести бізнес зі стану "шоку" та швидко покращити фінансові показники

20 октября 2014
    Новость компании: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs]

Источник: kmbs
    Тематика: Финансы и аудит

kmbs спільно з AppleConsulting запрошує вас на серію подій "АнтиШОК", де ми представимо антикризові рішення для різних типів бізнесу. 21 жовтня відбудеться перша подія – для керівників виробничих компаній.

Автор циклу майстер-класів "антишок": Андрій Колотов, викладач kmbs, партнер і керівник ТОС-практики AppleConsulting ©, а також - Юлія Плієва, генеральний директор AppleConsulting® і викладач kmbs.

Формат зустрічі передбачає мінімальні витрати часу - 4 години, і максимальне занурення в реальні умови виробництва. Для кого це буде найбільш цінним? Якщо у виробництва достатньо вільних потужностей, але незважаючи на це, деякі замовлення відвантажуються клієнтам із запізненням. Якщо затримки з виконанням замовлень трапляються часто, співробітники працюють понаднормово, а виробничий план постійно змінюється і не може бути дієвим інструментом контролю.

Якщо це відбувається часто, компанія стикається з постійними наднормовими роботами, змінами виробничого плану (через що він перестає бути дієвим інструментом контролю) та багатьма іншими небажаними наслідками.

Як правило, нам відомі причини того, що відбувається:

Підвело постачання

Продавці з клієнтами щось змінили в останній момент

Вийшло з ладу обладнання

Хтось не вийшов на роботу

Ми пропонуємо докопатися до глибших причин того, що відбувається. Подивитися на те, як діючі принципи управління виробництвом, за якими ми плануємо і виконуємо заплановане, призводять до хронічно нездорової ситуації. В цьому нам допоможе комп’ютерна гра - симулятор MICSS, який відтворює досить просте виробництво, яка страждає від перерахованих вище проблем. На прикладах з MICSS ми розберемося, звідки виникають проблеми, а потім розробимо рішення, яке можна буде розвинути на наступних етапах проходження бізнес-курсу, або просто впровадити у себе в компанії.

Вартість кожного майстер-класу - 1000 грн. (без ПДВ). Для випускників програм ТОС та МВА в kmbs - 800 грн. (без ПДВ). Ця сума буде врахована у ціні програми тематичної програми ТОС у kmbs, в разі якщо учасник братиме в ній участь. Якщо учасник не братиме участь у подальшому навчанні на тематичній програмі з ТОС - ми повертаємо кошти.

Наступні майстер-класи "АнтиШОК" відбудуться:

21 жовтня - "АнтиШОК для виробничих компаній"

6 листопада - "АнтиШОК для рітейлу та дистриб’юторів"

10 грудня - "АнтиШОК: для власників та топ-менеджерів за рішенням управлінських дилем".

Час проведення майстер-класів: з 15-00 до 19-00.

Розмір групи обмежений - до 20 чоловік. Для запису на майстер-клас, пройдіть, будь ласка, реєстрацію.

Отправить другу
    Отправить редактору